Gestió de projectes i subvencions

L’associació Aurora està integrada per un equip multidisciplinar de tècnics especialitzats en la gestió de projectes socials i de programes europeus, amb l’objectiu d’orientar les actuacions de les entitats sense ànim de lucre, les empreses, les entitats governamentals i els centres educatius en l’àmbit europeu.

La nostra activitat es centra en la promoció i la gestió de projectes socials en diferents àmbits:

Joventut

Oferim assessorament per tot tipus d’entitats juvenils, oficines municipals de joventut i altres organismes que vulguin desenvolupar projectes de mobilitat, iniciatives juvenils i cursos de formació. També oferim un servei de consultoria per l’elaboració de diagnòstics i plans locals de joventut a través de metodologies participatives. Dinamització d’equipaments juvenils o de territoris concrets.

Voluntariat

treballem en l’àmbit del Servei de Voluntariat Europeu i desenvolupem camps de treball a nivell nacional i internacional. Oferim un servei integral de formació i acollida de voluntaris, gestió d’assegurança, monitoratge, seguiment i avaluació de programes de voluntariat per entitats, esdeveniments o campanyes de sensibilització.

Projectes Europeus

Facilitem l’intercanvi, la cooperació i la mobilitat internacional. Des d’Aurora oferim la possibilitat de desenvolupar o participar en un projecte europeu que respongui a les teves necessitats. Només necessites una idea i posar-te en contacte amb nosaltres. Oferim un servei integral en la gestió del cicle de projecte del programa Life Long Learning i Youth in Action.

Projectes

Creus que ha arribat el moment de promoure un projecte europeu i no saps com fer-ho? Nosaltres t’ajudem!